GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

KARKÖTŐVEL KAPCSOLATOS KÉRDÉSEK

Minden karkötőnk alapanyaga rozsdamentes acél, ami arany, vagy ezüst bevonatot kap. Ezért rendkívül tartósak és hipoallergének.

Természetesen. Karkötőink anyaguknak köszönhetően a kívánt körfogatra hajlíthatóak, így a legtöbb csuklóra illetve karra tökéletesen illeszthetőek.

Minden karkötőnk hossza 16,1 cm, így jelenlegi modelljeink maximum 19 cm kerületű csuklóra ideálisak.

19 cm-nél nagyobb kerületű csuklóra már jelenlegi modelljeinket nem ajánljuk. A kereslet függvényében a jövőben be fogjuk vezetni a nagyobb karkötőket is.

A gyártási technológiának köszönhetően éveken át ragyogó és hibátlan társaid lesznek a teremtéseidben. 
Javasoljuk időnként langyos szappanos vízben való tisztításukat. Kerüljük lehetőleg viselésük közben az erősebb tisztító és mosószerek használatát. 
Ha egy mód van rá, éjszakára vegyük le őket, nehogy álmunkban véletlenül megkarcoljuk szerettünket vagy saját magunkat.

FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS

A karkötőidet megvásárolhatod átutalással, biztonságos bankkártyás fizetéssel a Paylike rendszerén keresztül, vagy utánvéttel, ahol készpénzzel vagy bankkártyával fizetsz a futárnak.

Két szállítási mód közül választhatsz. Vagy futár szállítja házhoz a csomagodat, vagy kérheted bármelyik Foxpost csomagautomatába. 
A Foxpost csomagautomatából bármikor át tudod venni a csomagodat bevásárlóközpontokban és közlekedési csomópontokban.
A rendelés leadásakor ki tudod választani a neked ideális csomagautomatát, és azt is, hogy előre bankkártyával fizetsz, vagy utánvéttel bankkártyával a helyszínen, az automata kezelőfelületén.

A rendelésedet – ha még lehetséges  – aznap feladjuk a futárnak, vagy eljuttatjuk a Foxposthoz, így 2-3 munkanapon belül el is jut hozzád a csomagod.

GARANCIA, ELÁLLÁS, VISSZAKÜLDÉS

A kézhetvételtől számított 30 napon belül, bármikor dönthetsz úgy, hogy mégsem kéred a karkötőt. Ilyenkor sértetlen állapotban visszaküldöd címünkre a karkötőt, mi pedig visszautaljuk neked a vételárat.
Ha bármilyen okból kifolyólag sérülten kapnád készhez a karkötőt – ilyen amúgy még nem történt, és bízunk benne nem is fog, – akkor kérjük fényképpel együtt e-mailben jelezd nekünk a sérülés tényét, és mi szintén a lehető leghamarabb kicseréljük neked és eljuttatjuk hozzád.